HTML

Nevessek vagy sírjak?

Jártomban keltemben látott-hallott dolgok, amik néha megnevettetnek, néha elkeserítenek....vagy csak elgondolkoztatnak....

Friss topikok

  • vadszőlő: Nagyon jó a cikk, csak az a baj, hogy akiknek kellene, azok nem olvassák. Nem tudják, hogy hány é... (2010.09.13. 19:46) Gyermektelenségi adó: ugye ez csak egy rossz vicc?
  • klarky: Végtelenül igazad van! Amikor a kis ducilány rákezdett, megállt a spagettis villám a levegőben. ... (2010.08.28. 21:20) Ugye?

Linkblog

Ugye?

2010.08.28. 21:13 mosolyvarázs

Az X-faktor és a Megasztár láttán egy dolog foglalkoztat. Mégpedig az, hogy ilyenkor a semmirekellő, semmit fel nem mutató, két értelmes összetett mondatot kinyögni nem tudó celebjeink ugye baromira szégyellik magukat akkor, amikor meglátjak a kis "vidéki" fiatalokat, akik nem trendi ruhában, nem profi sminkes által kivakoltan, nem 5 fodrász áltál frizurázottan kiállnak egy tök üres színpadra, és olyat adnak az embereknek amit ők legvadabb álmaikban sem fognak? Ugye ilyenkor mélyen magukba néznek? Lehet, hogy nem tökéletes külsejűek, de mégis szebbnek láttam a kis dundi lányt aki pironkodva állt ki a színpadra fantasztikus hanggal, mint az agyon ajnározott szépségeinket akik hatalmas önbizalommal heherésznek a tv-ben értlemetlenségeket.

A kérdés persze csak költői. Aki képes végighaknizni az életét a hátsóját mutogatva, téve mindezt büszkén, aki képes egy aktfotózás után azt nyilatkozni, hogy ő szégyenlős, attól sajnos nem várható el az önkritika gyakorlása. Pedig mennyivel szebb világot élhetnénk....

1 komment

Címkék: megasztár celeb x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://nevessekvagysirjak.blog.hu/api/trackback/id/tr392255187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.08.28. 21:20:45

Végtelenül igazad van!

Amikor a kis ducilány rákezdett, megállt a spagettis villám a levegőben.

Eszméletlen tehetségek járnak köztünk.

Ki is twitteltem:

"És akkor ezek mellett járnak ének órára olyanok, mint Zimány Linda... Minek???"
süti beállítások módosítása